O NAMA

 

 

Grand Irish Pub nalazi se na šetalištu u centru Zlatibora. Ambijent u kojem dominiraju prirodni materijali i detalji ručne izrade nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a kada tome dodamo veliki izbor ukusnih jela Grand kuhinje, gastronomski hedonizam je zagarantovan.

Irish Pub nudi veliki izbor piva, vina i hrane. Ukusi i želje su različiti, a mi smo pripremili raznovrsnu ponudu. Tako možete uživati u lokalnim jelima poput uštipaka, sira, kajmaka, komplet lepinje, ali i u burgerima, kobasicama, rebarcima, picama i brojnim drugim specijalitetima. U noćnim satima za dobar provod pobrinuće se ekipa sjajnog benda čije nastupe redovno najavljujemo na našoj instagram i facebook stranici.

Više od dve decenije Grand Irish Pub je u središtu svih zbivanja na Zlatiboru i zato ne čudi što su mnoge od tih priča nastale upravo na ovom mestu. U ‘Ajrišu’ su započela mnoga prijateljstva, nezaboravna druženja, velike ljubavi, sklopljeni važni poslovi, poznanstva, proslavljani rodjendani, dočekivane Nove godine… Naši gosti kažu da je ovo mesto koje ima dušu i kojem se uvek rado vraćaju, što je za nas najveći uspeh i ponos.

RADNO VREME

NED – ČET
08:00 – 02:00

PET i SUB
08:00 – 03:00

KONTAKTIRAJTE NAS

ADRESA: Tržni centar bb Zlatibor

INFO & REZERVACIJE: +381 66 425 425
HRANA ZA PONETI: +381 60 442 27 84
EMAIL: office@grandzlatibor.rs

PRATITE NAS