ISTORIJAT

 

 

Još 1999. godine u samom centru Zlatibora, na svima poznatom šetalištu, otvoren je ugostiteljski objekat Grand. Od tada do danas nezaobilazno je mesto za najbolji provod, porodična okupljanja i druženje sa prijateljima uz odličnu gastronmsku ponudu. U želji da upotpuni svoju priču i udovolji zahtevima različitih gostiju, Grand u centru nudi restoran, Irish Pub i noćni klub. Na ovaj način možete uživati u specijalitetima kuhinje Grand restorana na spratu, opustiti se u prijatnom ambijentu Irish Pub-a sa pogledom na šetalište ili dočekati zlatiborske zore u Grand klubu koji se nalazi na najnižem nivou objekta.

U jesen 2015. godine otvoren je restoran Grand Jezero sa terasom na samoj obali jezera u centru. Reč je o pravom mestu za istinske gurmane, gde možete birati specijalitete domaće kuhinje: kuvana jela, roštilj, ali i ribu, pice i paste.

Posebno smo ponosni na našu kuhinju u kojoj nastaju savršeni spojevi najrazličitijih ukusa kontinentalne i mediranske Evrope, ali i nezaobilaznih tradicionalnih jela. Uz raznovrstan i kvalitetan jelovnik, bogata selekcija vina za nas je imperativ kojeg se pridržavamo godinama. Domaći hleb, lepinje, kao i raznovrstan asortiman peciva nastaju u pekari koja je sastavni deo naše kuhinje. A kada dođemo do dezerta, neskromno možemo da kažemo da se o našim kolačima priča i piše.

Više od dve decenije postavljamo i uspešno dostižemo visoke standarde u ugostiteljstvu. Cenimo naše goste i zato pažljivo biramo najkvalitetnije namirnice i sveže sastojke kontinuirano obogaćujući ponudu vina i ostalih pića. Vodeći računa o kvalitetu svakog segmenta i o procesu spremanja hrane, odlučili smo se za internu pekaru i poslastičarnicu u okviru naše kuhinje, čije prozvode možete probati u restoranima Grand i Grand Jezero, kao i u Irish pub-u.

RADNO VREME

NED – ČET
08:00 – 02:00

PET i SUB
08:00 – 03:00

KONTAKTIRAJTE NAS

ADRESA: Tržni centar bb Zlatibor

INFO & REZERVACIJE: +381 66 425 425
HRANA ZA PONETI: +381 60 442 27 84
EMAIL: office@grandzlatibor.rs

PRATITE NAS